Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο
Πώς να επιλέξετε μαξιλάρια
- Aug 08, 2017 -

Πώς να επιλέξετε μαξιλάρια

Η μακρά κακή στάση του λαιμού αποτελεί τη βασική αιτία της σπονδύλωσης του τραχήλου της μήτρας, η οποία δεν περιλαμβάνει μόνο την καθημερινή εργασία και την ψυχαγωγία, τον νυχτερινό ύπνο όταν η κακή θέση του λαιμού, αλλά επίσης δεν μπορεί να αγνοηθεί και να οδηγήσει στον ύπνο όταν η κακή στάση του αυχένα

Ο κύριος λόγος δεν είναι κατάλληλος για το μαξιλάρι.

Η ζωή των ενηλίκων περίπου το 1/3 του χρόνου ξοδεύεται στον ύπνο, κοιμάται αδικαιολόγητα τοποθετημένο μαξιλάρι, τόσο οι μύες του αυχένα και άλλες κόπωση των ιστών δεν μπορούν να αποκατασταθούν και δεν μπορούν να διατηρήσουν τη φυσιολογική καμπυλότητα της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, Ακόμη και στο κεφάλι την παροχή αίματος και τον ύπνο όταν η πρόσκρουση της αναπνοής, μακροπρόθεσμα για να σχηματίσει μια αυχενική σπονδύλωση.

Ως εκ τούτου, η επιστημονική επιλογή μαξιλάρι μαξιλάρι είναι απαραίτητη, το σωστό μαξιλάρι μπορεί όχι μόνο να αποτρέψει την αυχενική σπονδύλωση, αλλά και να εδραιώσει τη θεραπεία της αυχενικής σπονδύλωσης, να επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου.

Η κανονική κατάσταση της ανθρώπινης σπονδυλικής στήλης έχει τέσσερις φυσιολογικές κάμψεις, ο λαιμός σε μια ελαφριά κατάσταση πριν από το τραγούδι, που ονομάζεται τραγούδι του λαιμού.

Σύμφωνα με τις αρχές της ανθρώπινης μηχανικής, ένα καλό μαξιλάρι στη διαδικασία του ύπνου μπορεί να στηρίξει το κεφάλι και το λαιμό στον κανονικό λαιμό, να κρατήσει τους μυς του λαιμού, τους συνδέσμους σε μια πλήρως χαλαρή ισορροπία και να διατηρήσει τη δύναμη της σπονδυλικής στήλης ακόμη και δύναμη.

Το μαξιλάρι της επιστήμης

Το μαξιλάρι σχήματος στο υψηλότερο σημείο πρέπει να βρίσκεται στο μέσο του λαιμού (ισοδύναμο με τις πρώτες 4 αυχενικές σπονδυλικές στήλες), έτσι ώστε το μαξιλάρι, το λαιμό ταυτόχρονα κοντά στο μαξιλάρι για να εκτοξεύσει το μπούκλα, να κρατήσει το λαιμό μαξιλαριού φυσιολογική καμπυλότητα , σταθερό τραχηλικό. Το βάθος καθίζησης της κεφαλής μόνο για να διατηρηθεί η καμπυλότητα της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης και της θωρακικής σπονδυλικής στήλης, είναι ευνοϊκό για τον υπόλοιπο περιβάλλοντα ιστό, την πλευρά του μαξιλαριού όταν το υπομόχλιο στην κεντρική πλευρά του λαιμού, το ύψος μαξιλαριού για να διατηρήσει την οριζόντια θέση η σπονδυλική στήλη, κανένα κεφάλι πτώση ή αυχενικό Στροφή πλευρά, ώμος δεν πίεση του βάρους.

Επιλογή μαξιλαριού

Η πλήρωση μαξιλαριού θα πρέπει να είναι παρόμοια με την ελαστικότητα του μαλακού ιστού του υλικού του αυχένα είναι κατάλληλη για να αποφευχθεί η υφή του είναι πολύ σκληρή ή εύκολη να προκαλέσει ζημιά που προκαλείται από τη συμπίεση, έτσι τα κοινά χαρακτηριστικά του υλικού πληρώσεως είναι καλή διαπερατότητα, πλαστικότητα, παραμόρφωση δεν είναι ευέλικτο, ευνοεί τον ύπνο και τη χαλάρωση των μυών. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες δείχνουν ότι μαξιλάρι φαγόπυρο για τη βελτίωση και την ανακούφιση της σπονδυλικής του τραχήλου έχουν μια καλύτερη επίδραση.

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι με την ιδέα μαξιλάρι πίσω, αγνοούν το ρόλο των μαξιλαριών, τις γνώσεις για την υγεία του τραχήλου της μήτρας είναι φτωχή, ελεύθερη επιλογή μαξιλάρια, τοποθετήστε το δρόμο παράλογο, και μέσω του επιστημονικού μαξιλάρι, έτσι ώστε το ύψος μαξιλάρι, πλάτος, καμπυλότητα, η στατική και δυναμική ισορροπία της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, η διατήρηση της φυσιολογικής καμπυλότητας της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, η μείωση της έντασης των μυών του λαιμού, η εξάλειψη της κόπωσης του λαιμού και των ώμων, η βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, η πρόληψη και θεραπεία του τραχήλου της μήτρας,

Όπως λέει η παροιμία: το ένα τρίτο της ζωής του ατόμου που ξοδεύεται στο κρεβάτι, οπότε η σημασία του μαξιλαριού είναι αυτονόητη. Όχι μόνο άνετα, το πιο σημαντικό είναι δημιουργικό!

Εταιρεία: Deqing Pinze Home Textiles Co, Ltd

Τηλ: + 86-572-8832700

Φαξ: + 86-572-8832500

Κινητό: +8615325829677

Διευθυντής πωλήσεων: Kevin Xu

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: kevin@pinzehometextiles.com

Προσθέστε: Changhong East Street 858, πόλη Wukang, κομητεία Deqing, πόλη Zhejiang της επαρχίας Huzhou, Κίνα.

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.chinamemoryfoams.com


Γνώση του τομέα της βιομηχανίας