Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο
Μαξιλάρι μνήμης Latex μαξιλαριού PK ποιος είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας στον ύπνο;
- Apr 25, 2017 -

Μαξιλάρι λατέξ και μαξιλάρι μνήμης που θα επιλέξετε;

Ζήστε στο νερό της Datang Xishi μέλος της οικογένειας αυλή θείος Λιν, περισσότερο από και 50 ετών αυτό το έτος, με τα χρόνια έχει ύπνο δεν είναι πρακτικό, αλλά χρησιμοποίησε το μαξιλάρι latex από την Κίνα καθημερινά για αυτή την άνοιξη, έχουν πιο άνετο ύπνο Νύχτα. Έτσι διέταξα τρεις ακόμα ανθρώπους. Σε σύγκριση με πριν χρησιμοποιήσω τη μνήμη του βαμβακερού μαξιλαριού, η άνεση είναι καλύτερη, οικονομικά αποδοτική, αξίζει να αγοράσει », δήλωσε η θεία Lin.

Είναι κατανοητό ότι ένα μαξιλάρι latex καλής ποιότητας δεν μπορεί να παραμορφώσει για 15 χρόνια, και η μνήμη του μαξιλάρι σε 2 ~ 5 χρόνια, συχνά ύπνου θέση δεν θα ανακάμψει φαινόμενο. Η διάρκεια ζωής του μαξιλαριού κύριας μνήμης και αν πρόκειται για αγνό υλικό πολυουρεθάνης και εάν πρόκειται για εισαγόμενη πολυουρεθάνη υψηλής ποιότητας, αν εισάγεται καθαρό υλικό πολυουρεθάνης, δεν θα πρέπει να παραμορφώνεται σε περισσότερο από 5 χρόνια, αλλά εάν πρόκειται να αυξηθεί η πυκνότητα και το βάρος Προστέθηκε σκόνη ταλκ ως πρώτες ύλες, το μαξιλάρι κακής ποιότητας, συνήθως μόνο 1 ~ 2 χρόνια, και δεν ευνοεί την υγεία.

Σε γενικές γραμμές, η τιμή είναι ανάλογη με την ποιότητα, αν και η αγορά έχει μερικά δεκάδες δισεκατομμύρια μαξιλάρι μνήμης, αλλά η ποιότητά και η απόδοσή του δεν είναι εγγυημένα, σοβαρά μπορεί επίσης να είναι επιβλαβή για την υγεία. Και ένα καλό μαξιλάρι latex δεν είναι μόνο άνετο στη χρήση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έτσι, στην περίπτωση της οικονομίας, στο μέτρο του δυνατού να επιλέξετε υψηλής ποιότητας μαξιλάρι latex.

Οι πωλήσεις της ανθεκτικότητας μαξιλαριού φυσικού λατέξ, ανάλογα με το βάρος τους, τη στάση του ύπνου για να δώσει την καλύτερη υποστήριξη, λόγω της χρήσης της ανακούφισης από ακατάλληλο μαξιλάρι αυχενικό πόνο, κόπωση, στο λαιμό, αυχενικό σπόνδυλο μπορεί να παίξει ένα καλό προστατευτικό αποτέλεσμα, έχει καλή Επίδραση στην ανακούφιση του αυχενικού πόνου.

Wang Wang, συνταξιούχος βετεράνος στελέχη καλέστε ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή: Διάβασα την ημερήσια εφημερίδα, έχει δει περισσότερα από δέκα χρόνια. Αυτή τη φορά για να αγοράσει ένα μαξιλάρι, δηλαδή, πιστεύουμε ότι η ποιότητα του ελέγχου ποιότητας της εφημερίδας. "

Η λανθασμένη επιλογή του λαιμού μπορεί να οδηγήσει σε οίδημα οξέων

Επιλέξτε το σωστό μαξιλάρι, φαίνεται να χαλαρώνετε στο κρεβάτι, στην πραγματικότητα, όλα τα όργανα και τους ιστούς του λαιμού είναι επίσης δύσκολο να χαλαρώσετε σε φυσική κατάσταση. Τα δεδομένα δείχνουν ότι η παγκόσμια αϋπνία 1/4 προκαλείται από δυσάρεστα μαξιλάρια. Ενώ το πρήξιμο του αυχένα, ο πόνος, η αδυναμία και η ταλαιπωρία μετά το ξύπνημα είναι το σπιτικό φαγητό, υπάρχει πιθανότητα να πέσει στη ρίζα της αυχενικής σπονδύλωσης.

Ο σχεδιασμός του λεπτού μαξιλαριού λατέξ, στο ανθρώπινο κεφάλι, τα μέρη του ώμου των διαφόρων απαιτήσεων της προσπάθειας να παρέχει ακριβή υποστήριξη για την αντίστοιχη, έτσι ώστε η ισορροπία της πίεσης της ανθρώπινης σπονδυλικής στήλης, έτσι ώστε το σώμα μπορεί να είναι πλήρως τεντωμένο κόκκαλα. Ταυτόχρονα, ο φυσικός αφρός από λατέξ και μπορεί να διατηρήσει την λεπτή ελαστικότητα, δεν είναι εύκολο να καταρρεύσει στη μακροχρόνια χρήση και σταθερή απόδοση, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες διαφορετικών ομάδων βάρους, ειδικά για τις έγκυες γυναίκες, τους ηλικιωμένους, Οι ασθενείς με οσφυαλγία έχουν εξαιρετική.

Πώς να διατηρήσετε το μαξιλάρι latex; Ψυχρή απόρριψη

Λατέξ μαξιλάρι με καλή ελαστικότητα, όχι εύκολη παραμόρφωση, ισχυρή υποστήριξη. Σύμφωνα με την έρευνα, για την ανάπτυξη οστών παιδιών, το μαξιλάρι από λατέξ μπορεί να αλλάξει το σχήμα της κεφαλής και η σκόνη δεν θα προκαλέσει αναπνευστικές αλλεργίες και πηγή αλλεργίας ινών, μερικά μαξιλάρια latex έχουν επίσης ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία του αίματος και το μασάζ. Έπειτα, στείλαμε 4 δεξιότητες συντήρησης μαξιλαριού λατέξ:

1 περισσότερο από ένα στιγμιότυπο: μαξιλάρι από λατέξ λόγω της φυσικής αντιβακτηριακής αντι-ακάρεως λειτουργίας του, δεν είναι εύκολο να αναπαραχθεί ακάρεα βακτήρια, αλλά επειδή υπάρχουν περισσότερες τρύπες που αναπνέουν, εύκολο να εισέλθουν στα σωματίδια σκόνης, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα χρονικό διάστημα Μετά από έναν πυροβολισμό στον εξαερισμό.

2 χειροκίνητο πλύσιμο στο χέρι: επιφάνεια μαξιλαριού λατέξ, όπως λεκέδες, πρέπει να πλένονται με το χέρι ή να τρίβονται (να αποφεύγεται η χρήση χημικού απορρυπαντικού). Πλύνετε με το χέρι, για να πιέσετε το δρόμο, μετά το πλύσιμο, στεγνώστε με πετσέτα ή άλλα απορροφητικά υλικά, και τα δύο χέρια στεγνά, στη συνέχεια στεγνώστε με φυσικό τρόπο.

3 όπως σκιά: λάτεξ είναι ένα υγρό, ο αφρός και να γίνει στερεό, άμεση έκθεση στο ηλιακό φως για να μειώσει τη ζωή του, ακόμη και κίτρινη σκόνη.

4 τη χρήση των μαξιλαριών περιπτώσεις: ακόμη και το λείο δέρμα του μωρού δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται άμεσα μαξιλάρι latex, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε περιπτώσεις μαξιλαριού, τόσο εύκολο να διατηρηθεί μαξιλάρι φροντίδας.