Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο
Μέθοδος συντήρησης μαξιλαριού πηκτής
- Jan 12, 2018 -

Το πήκτωμα είναι ένα στερεό στο υγρό, και έχει μια ειδική αφή. Το πήκτωμα που παρασκευάζεται με πηκτή, έχει πολλά οφέλη, όπως ο αέρας, η θερμοκρασία, η προστασία από έντομα και ούτω καθεξής. Συχνά λέγεται ότι το μαξιλάρι πηκτής είναι ένα «τεχνητό δέρμα», το οποίο οφείλεται στο γεγονός ότι οι ιδιότητες πηκτής του μαξιλαριού γέλης είναι πολύ παρόμοιες με το δέρμα του ανθρώπινου σώματος. Και η γέλη γίνεται ευρέως σε μια ποικιλία από μαξιλάρια πηκτής με καλή τοποθέτηση του σώματος και συγγένεια του δέρματος. Η χρήση του μαξιλαριού πηκτώματος δεν είναι μόνο άνετη, αλλά και έχει καλή λειτουργία υγειονομικής περίθαλψης, ειδικά για τους ηλικιωμένους που δεν κοιμούνται καλά. Η επιλογή ενός μαξιλαριού γέλης είναι μια καλή επιλογή.

Η μέθοδος συντήρησης του μαξιλαριού πηκτής είναι διαφορετική από αυτή του παραδοσιακού μαξιλαριού. Το παραδοσιακό μαξιλάρι στη συντήρηση και τον καθαρισμό συχνά καθαρίζει το στρώμα μαξιλαριού, συχνά στέγνωμα. Και η συντήρηση του μαξιλαριού είναι κυρίως η συντήρηση των μαξιλαριών και των μαξιλαριών. Το τζελ είναι εύκολο στη σκόνη. Όταν το μαξιλάρι τζελ οικιακής χρήσης παίρνει τέφρα ή χρειάζεται καθαρισμό μετά από πολύ καιρό, δεν πρέπει ποτέ να το πλένουμε με νερό, επειδή το μαξιλάρι πηκτής που πλένεται με νερό θα καταστρέψει τις ιδιότητες του συγκεκριμένου υλικού. Όταν καθαρίζουμε το μαξιλάρι πηκτής, μπορούμε να επιλέξουμε να το σκουπίζουμε απαλά με υγρό πανί, έτσι ώστε να μπορούμε όχι μόνο να καθαρίζουμε το μαξιλάρι πηκτής , αλλά και να το προστατεύουμε από ζημιά. Το μαξιλάρι πηκτής είναι τόσο πολύτιμο που πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τον καθαρισμό.

Πολλές φορές, όταν κοιμόμαστε, θα υπάρξουν διαφορετικές πιέσεις που θα επηρεάσουν την ανάπαυσή μου. Αλλά λόγω του ειδικού υλικού, το μαξιλάρι πηκτής δεν θα έχει μόνο παρενέργειες, αλλά θα μας βοηθήσει επίσης να ανακουφίσουμε το άγχος και να βελτιώσουμε την ποιότητα του ύπνου.

Εταιρία: DEQING PINZE HOME Textile CO., LTD

Προσθέστε: Changhong East Street 858, πόλη Wukang, κομητεία Deqing, πόλη Zhejiang της επαρχίας Huzhou, Κίνα.

Κινητό: +8615325829677

Διευθυντής πωλήσεων: Kevin Xu

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: kevin@pinzehometextiles.comΓνώση του τομέα της βιομηχανίας