Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο
Έξι υπερφυσικά μαξιλάρια μνήμης χώρου ύπνου
- Apr 25, 2017 -

Μαξιλάρι μνήμης, από την τεχνολογία διαστήματος!

Στη δεκαετία του '60 του περασμένου αιώνα, η αμερικανική διαστημική υπηρεσία έχει αναπτύξει με επιτυχία τη μνήμη του βαμβακιού και για να προστατεύσει την σπονδυλική στήλη των αστροναυτών, η ανακούφιση της πίεσης του αέρα να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο.

Μετά την είσοδο στον εικοστό πρώτο αιώνα, η μνήμη του βαμβακιού στη ζωή των απλών καταναλωτών. Μεταξύ αυτών, το πιο δημοφιλές είναι το μαξιλάρι μνήμης. Μαξιλάρι μνήμης σύμφωνα με την αρχή του σχεδιασμού της ανθρώπινης μηχανικής αμαξώματος, αδιάβροχο, αναπνέει, υγεία, προστασία του περιβάλλοντος, πίεση σοκ, σταθερή κεφαλή, προστασία αυχενικού σπονδύλου, και αναστέλλουν την ανάπτυξη μυκήτων, η μακροχρόνια χρήση μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση του ύπνου, ποιότητα ζωής.

Οι καταναλωτές πώς να επιλέξουν; Ο φυσικός ύπνος είναι το κλειδί!

Ο Jefferson, ανώτερος ειδικός στον τομέα της υγείας, δήλωσε ότι "αν θα επιστρέψουμε ή όχι στον ύπνο είναι το πιο σημαντικό μέτρο της ποιότητας ενός μαξιλαριού". Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που ο χρήστης θέλει να πάρει το μαξιλάρι μνήμης για να αγοράσει την εμπειρία του χρήστη.

"Συχνά εργάζονται υπερωρίες, πίεση εργασίας, αλλά και αϋπνία, μακροχρόνια σε κατάσταση εξάντλησης και τώρα χρειάζονται ένα καλό μαξιλάρι μνήμης για να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου μου". Στην επιχείρηση, ως στελέχη μεσαίου επιπέδου, ο Wang είπε απλά.

Πώς να κάνετε φυσικό ύπνο; Six Super security, τρία βήματα στη θέση του!

Έξι, το μαξιλάρι μνήμης υπερφυσικού χώρου ύπνου, χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό σχεδιασμό καμπυλών, για να δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα μικρών παραθύρων αναπνοής, συνειδητοποιούν "έξι βασικές λειτουργίες μαλακών, άνετων, αναπνεύσιμων, ανθεκτικών, προστατευτικών και αναζωογονητικών".

Έπειτα από σχεδόν 1000 πειράματα και συνεχώς βελτιώνοντας τις λεπτομέρειες, όπως η ταχύτητα ανάκαμψης αυτού, στην αγορά, κάποιο μαξιλάρι είναι 2 δευτερόλεπτα, μπορεί να υπάρχουν 10 δευτερόλεπτα, αλλά αυτά δεν είναι Η καλύτερη ταχύτητα, σύμφωνα με τον βαθμό παραμόρφωσης του μαξιλαριού θα ελέγξει στο χρόνο 3-5 δευτερόλεπτα, που είναι πίσω από τις προσπάθειες των αμέτρητων μηχανικών. "