Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο
Συμβουλές για να επιλέξετε το καλύτερο μαξιλάρι για ένα νεογέννητο μωρό
- Nov 01, 2017 -

Ένα νεογέννητο μωρό πρόκειται να κοιμάται τουλάχιστον 16 ώρες την ημέρα. Αγαπούν να πάρουν έναν καλό, μακρύ υπνάκο και γι 'αυτό θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κρατούνται στο σωστό περιβάλλον. Τώρα, οι περισσότεροι γονείς θα σκέφτονται τις σημαντικές πτυχές του τι χρειάζεται το νεογέννητο μωρό και θα χτίσει ένα μεγάλο παχνί για αυτούς.


Μπορεί ακόμη και να βγουν έξω και να πάρουν ένα ωραίο σύνολο παιχνιδιών που θα κουδουνίζουν, αλλά τι γίνεται με το μαξιλάρι που πρόκειται να στηριχτούν;


Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το μαξιλάρι που χρησιμοποιούν είναι επαρκές επίσης. Εδώ είναι οι ιδιότητες του καλύτερου μαξιλαριού για τα νεογέννητα μωρά.


promotional-children-cartoon-u-shape-memory24100476050.jpg

1) Μαλακό


Μια λύση που δεν είναι μαλακή είναι μία που θα μισείτε πολλά. Πρέπει να σιγουρευτείτε ότι κάτι μαλακό θα γίνει πραγματικότητα. Ο λόγος είναι ότι ένα μωρό δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί αν δεν ξεκουράζεται σε κάτι μαλακό.


Θα συνεχίσουν να ξυπνούν εδώ και εκεί όταν αλλάζουν, και αυτό δεν είναι κάτι που θέλετε.


Ένα νεογέννητο μωρό αξίζει το καλύτερο, και αυτό θα περιλαμβάνει ένα μαξιλάρι μαλακό και άνετο για το δέρμα ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι ένα must στα μάτια οποιουδήποτε γονέα. Εδώ είναι το καλύτερο μαλακό μαξιλάρι για το μωρό με επίπεδη κεφαλή:


cartoon-baby-pillow-memory-foam-help-good06431807549(1).jpg

2) Εύκολο στο δέρμα


Το δέρμα ενός μωρού θα είναι απαλό και θα είναι επιρρεπές στο να ενοχλείται. Πρέπει να τους δώσετε κάτι ειρηνικό να στηριχτεί σε αυτό δεν πρόκειται να ερεθίσουν το δέρμα τους. Μερικά από τα υλικά που ένας ενήλικας μπορεί να είναι εντάξει δεν πρόκειται να λειτουργήσουν με το μωρό, το δέρμα και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι 'αυτό ως γονέας.


Πρέπει να μάθετε ποια μαξιλάρια και υλικά είναι κατάλληλα για το νεογέννητο μωρό και στη συνέχεια να κάνετε την αγορά.

Αυτό το μαξιλάρι μπορεί να προστατεύσει το σύνδρομο κλονισμένων νεογέννητων, το καλύτερο προσκέφαλο για καθίσματα αυτοκινήτων, τα καροτσάκια για βρέφη.


3) Ανθεκτικό


Ένα μαξιλάρι που δεν είναι ανθεκτικό είναι ένα που θα περιφρονήσεις. Δεν πρόκειται να θέλετε ένα μαξιλάρι που θα αρχίσει να φθείρεται μετά από λίγο χρήση. Θέλετε το μαξιλάρι να διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή αυτό είναι αυτό που πληρώνετε για.


Ένα καλό μαξιλάρι δεν είναι όπως κανένα άλλο μαξιλάρι. Είναι ένα που θα διαρκέσει και θα αισθανθεί εξίσου καλά μερικούς μήνες αργότερα, όπως κάνει τη στιγμή που το βάζετε κάτω από το κεφάλι του μωρού για πρώτη φορά. Μπορείτε να ελέγξετε το καλύτερο αναθεωρημένο μαξιλάρι στο Amazon:


4) Εύκολο στο πλύσιμο


Τώρα, ένα νεογέννητο μωρό δεν πρόκειται πάντα να παραμείνει καθαρό, όταν πρόκειται για το πώς κοιμούνται. Θα σαλπάρουν και πολύ χάος μπορεί να καταλήξει να συσσωρεύεται στο μαξιλάρι. Τώρα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πρόκειται να το θέλουν αυτό στη ζωή τους και σωστά. Πρόκειται να θέλουν κάτι που είναι εύκολο να πλυθεί και δεν πρόκειται να πάρει τον τρόπο.


Αυτό θα ήταν ένα άμεσο σημάδι ότι έχετε το σωστό μαξιλάρι για το μωρό σας, και αυτό είναι που θα κολλήσει μαζί σας για πολύ καιρό ακόμα.


Το νεογέννητο μωρό σας αξίζει το καλύτερο και δεν πρέπει να το παραβλέπετε όταν πρόκειται να αποφασίσετε τι θα βγείτε από τη διαδικασία. Κοιτάξτε να πάτε με ένα καλό μαξιλάρι που θα λειτουργήσει καλά και πρόκειται να ταιριάζει στις ανάγκες που εσείς και το μωρό σας έχουν προχωρήσει.


Αυτές οι ιδιότητες πρόκειται να λάμπουν στο τέλος και να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σωστό μαξιλάρι σε διαφορετικές συνθήκες.


Γνώση του τομέα της βιομηχανίας