Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο
Υπάρχουν τεχνάσματα στο μαξιλάρι
- Apr 25, 2017 -

Ο ύπνος καταλαμβάνει το 1/2 του χρόνου, πώς να κοιμάται καλά, τα μαξιλάρια παίζουν σημαντικό ρόλο. Επιλέξτε το μαξιλάρι, το ύψος, το μήκος, την άνεση για να επιλέξετε.

Ύψος μαξιλαριού κάτω από τον ώμο στο λαιμό

Η επιστήμη του ύψους των μαξιλαριών προσδιορίζεται σύμφωνα με τη φυσιολογική καμπύλη της αυχενικής διάταξης του αυχένα του αυχένα 7, μόνο για να διατηρηθεί η κανονική φυσιολογική καμπύλη της κάμψης, μπορεί να προκαλέσει σε χαλαρή κατάσταση τους μυς του ώμου και του λαιμού, τους συνδέσμους, τις αρθρώσεις και τους αρθρώσεις. Ως εκ τούτου, το ύψος μαξιλαριού θα πρέπει να είναι ελαφρώς χαμηλότερο από τον ώμο στην ipsilateral απόσταση του λαιμού είναι κατάλληλο.

Το ύψος του μαξιλαριού έχει μεγάλη επίδραση στην ποιότητα του ύπνου. Κινεζική ιατρική πιστεύει ότι η επίδραση της υψηλής καθαρής μαξιλάρι ηπατική φλεβική κάθαρση, μαξιλάρι είναι πολύ χαμηλή θα επηρεάσει το διασκορπισμό πνεύμονα qi. Σύγχρονη έρευνα έχει δείξει ότι για να εμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι, εύκολο να σχηματίσει εγκεφαλική υποξία, ροχαλητό και άκαμπτο λαιμό. Η νόσος του τραχήλου της μήτρας και η υπέρταση, οι ασθενείς δεν πρέπει να μην χρησιμοποιούν. Χαμηλή κεφαλή μαξιλαριού που προκαλείται από υπεραιμία, οίδημα του βλεφάρου και του προσώπου, όχι ασθένεια, καρδιακή νόσο, ασθενείς με άσθμα.

Ο πυρήνας μαξιλαριού είναι ελαφρώς ελαστικός

Το μαξιλάρι πρέπει να είναι μαλακό υλικό από μέτρια σκληρότητα, ελαφρώς ελαστικό μαξιλάρι επίσης.

Το μαξιλάρι είναι πολύ σκληρό για να κάνει την επαφή της κεφαλής και του λαιμού με την πίεση μαξιλαριού, με αποτέλεσμα την ενοχλητική κεφαλή. Το μαξιλάρι είναι πολύ μαλακό, είναι δύσκολο να διατηρηθεί το κανονικό ύψος του μαξιλαριού, η κεφαλή και ο λαιμός δεν μπορούν να πάρουν κάποια υποστήριξη και κόπωση.

Το μαξιλάρι μπορεί να γυρίσει μία προς μία

Η επιλογή μαξιλαριού, μήκους μαξιλαριού θα πρέπει να είναι αρκετή για να κοιμηθεί μετά από μια πλάτη θέση, το μαξιλάρι δεν θα πρέπει να είναι πολύ φαρδύ, με 0,15 ~ 0,2 m, καθώς οι πολύ μεγάλες μυς του αυχένα και του λαιμού που προκαλούνται από παθητικούς αρμούς δεν ευνοούν την υγεία.